Sportkamp Spanje

Naast trainen en teambuilding is er natuurlijk tijd voor ontspanning tijdens jullie trainingskamp! Wij kunnen de meest uiteenlopende activiteiten voor tijdens jullie trainingskamp organiseren. Denk aan een heerlijke paella-lunch op het strand van Valencia tot aan een tour door het Mestalla voetbalstadion.

volgende
vorige

Valencia

Valencia is de op twee na grootste stad van Spanje. Hierdoor is er ontzettend veel te beleven. Wij organiseren dan ook de leukste activiteiten om jullie trainingskamp helemaal compleet te maken! Die activiteiten zijn onder andere de volgende:

 • Fietstour met Nederlandse gids
 • Tapastour met Nederlandse gids
 • Bierproeverij
 • Wijnproeverij
 • Mestalla stadionbezoek
 • Escape room
"Wij hoefden alleen maar op de afgesproken tijden aanwezig te zijn en de rest was geregeld, van het diner, fietstour, tot aan de stadiontour!" Michael Bakker - Quicksteps
volgende
vorige

Albir

Wanneer jullie in het resort van Albir verblijven hebben jullie geluk! Je kunt daar al een hoop activiteiten op het resort zelf vinden: bijvoorbeeld biljart, darten, (tafel)tennis en verschillende sportvelden als basketbal en beachvolleybal. Daarnaast organiseren wij natuurlijk graag leuke activiteiten zoals:

 • Bierproeverij
 • Jeeptour
 • Golfen
 • Escaperoom
 • Karten
 • Bowlen

 

Voorbeeld dagindeling trainingskamp in Valencia

Dag 1

Op de dag van aankomst checken jullie in bij een fijne accommodatie. Nadat jullie het hotel ontdekt hebben, is het tijd voor een eerste trainingssessie. Jullie worden opgehaald met de bus die jullie naar het veld/ de sporthal brengt. Hier kunnen jullie je gang gaan om het beste uit jullie team te halen! Na de trainingssessie worden jullie weer met de bus bij het hotel afgezet waarna je de rest van de dag voor jezelf hebt.

Dag 2

Vandaag kunnen jullie starten met een fietstour door de stad. Onze Nederlandstalige gids laat jullie de mooiste plekken van Valencia zien en geeft jullie tips waar de hotspots zijn om s’avonds heen te gaan! Na een lekkere lunch op het strand is het weer tijd voor een trainingssessie. (Dus misschien niet te zwaar tafelen?) Ook nu verzorgen wij de transfer naar en van de trainingslocatie.

Dag 3

’s Ochtends is het tijd voor een oefenwedstrijd tegen een lokale tegenstander. Er is voor alles gezorgd: het veld, de scheidsrechter en de tegenstander. Zorg ervoor dat jullie met de winst naar huis gaan, dat geeft het trainingskamp nog een extra positiviteitsboost! In de avond is er de mogelijkheid om op tapastour te gaan door de stad. Jullie zullen door onze Nederlandse gids worden meegenomen naar de leukste, authentieke tapasbars die Valencia rijk is.

Dag 4

De mooie reis aan Valencia wordt afgesloten met een strandwandeling. Zo stappen jullie fit en uitgerust het vliegtuig weer in. Uiteraard kunnen wij ook nog een gezamenlijke lunch in een restaurant naar wens regelen, mochten jullie vliegtijden dit toelaten. In Valencia is het gebruikelijk ’s middags warm te lunchen en dan het liefst met paella. Dat is zeker een aanrader zo op de laatste dag van jullie trainingskamp.

Deze dagindeling is natuurlijk maar een suggestie. Mochten jullie zelf leuke ideeën hebben voor een gave invulling van het trainingskamp horen wij die graag! Neem voor meer informatie contact met ons op.