Sportkamp Spanje
vanaf €350
Valencia
vanaf €375
Albir
volgende
vorige

Bestemmingen

Op een mooie locatie in Spanje, waar het ook tijdens de wintermaanden vaak erg lekker weer is, genieten van een weekend vol trainingen, gezelligheid en activiteiten! Dat is op trainingskamp gaan met jouw team! Basketbalkamp Spanje organiseert basketbalkampen in Valencia en Albir.

Willen jullie verblijven in een all-in resort van alle gemakken voorzien in Albir? Of kiezen jullie voor een 3-sterrenhotel in het centrum van Valencia? Ook is er een optie om te kiezen voor een hostel. Wij helpen je bij het samenstellen van jullie gave trainingskamp!

  • Persoonlijke begeleiding vanaf dag 1

  • Alle locaties door ons eigen team getest

  • Talloze leuke groepsactiviteiten mogelijk

Op basketbalkamp in Spanje

Wij verzorgen jullie vluchten, accommodatie, sporthal en optionele activiteiten. Jullie kunnen zelf aangeven hoevaak jullie willen trainen, waar jullie willen slapen en welke activiteiten jullie leuk vinden om te doen.

Of jullie nou kiezen voor een fietstour door de stad of liever willen genieten van een heerlijke wijnproeverij! Wij organiseren het voor je. Ook voor leuke restaurant- bar of culturele tips ben je bij ons aan het juiste adres!

Perfecte communicatie, goede en snelle reacties Carla Teulings - RKSV Schijndel
Een uitstekend trainingskamp in Valencia. De organisatie liep vanaf eerste aanvraag flexibel en duidelijk, ook gedurende ons verblijf altijd de mogelijkheid om zaken te regelen. De tips voor activiteiten en restaurants waren erg goed en smakelijk. Kortom tot in de puntjes verzorgd, ze ontzorgen en dat maakt een trainingskamp tot een succes. Een absolute aanrader.” Peter-Marcel Nauta - Hoofdtrainer VV Rozenburg