Sportkamp Spanje

Alicante is de hoofdstad van de regio Alicante gelegen aan de Costa Blanca. Met een gemiddelde temperatuur van 17 graden in Januari is het een heerlijke locatie om hier van een trainingskamp in Alicante te gaan genieten. Ontdek de oude binnenstad met zijn smalle straatjes en gezellige pleinen of struin over de prachtige boulevard bij het strand: Explanada de España. Uiteraard heeft ook Alicante ontzettend veel leuke restaurants en bars waar jullie kunnen genieten van de Spaanse tapas en cervezas.

volgende
vorige

Alicante biedt ons fijne 4-sterren hotels in het oude stadscentrum. Deze hotels hebben tweepersoons- of driepersoonskamers voor ons om gebruik van te maken.

Voorbeeldarrangement:

  • Retourvlucht
  • Transfer van en naar de luchthaven van Alicante
  • 4 dagen in Alicante
  • 3 overnachtingen op basis van logies/ ontbijt
  • 3 x veld- zaalhuur waarvan 1 vriendschappelijke wedstrijd (onder voorbehoud van beschikbaarheid van de tegenstander)

Willen jullie een andere invulling van het trainingskamp in Alicante? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen het trainingskamp compleet aanpassen naar jullie wensen, of dit nou een training minder of meer is, of bijvoorbeeld een leuke activiteit toevoegen in verband met een speciaal jubileum of sponsor. Samen met jullie maken we een passend en leuk programma voor jullie team. Om jullie trainingskamp compleet te maken bieden wij verschillende leuke optionele activiteiten.