Sportkamp Spanje

Barcelona, wie kent deze bruisende Spaanse stad niet? Met veel van de prachtige werken van de bekende architect Antoni Gaudí. Zoals het Parc Güell, Palau Güell maar uiteraard ook de prachtige Sagrada Familia. De op 1 na grootste stad van Spanje is de thuisbasis voor voetbalclub FC Barcelona. Bezoek zeker het grootste stadion van Europa, het Spotify Camp Nou stadion. Struin over de altijd gezellige Ramblas, verlies jezelf in het overdadige aanbod van restaurants en barretjes en bezoek de gezellige Mercat de la Boqueria.

4* Hotel in het centrum
4* Hotel buiten het centrum
volgende
vorige

Voor jullie trainingskamp in Barcelona maken wij gebruik van verschillende 4-sterren hotels in en buiten het centrum. In de hotels hebben we de keuze uit driepersoonskamers of tweepersoonskamers. Uiteraard kunnen we ook altijd een eenpersoonskamer voor jullie regelen.

Voorbeeldarrangement:

  • Retourvlucht
  • Transfer van en naar de luchthaven van Barcelona
  • 4 dagen in Barcelona
  • 3 overnachtingen op basis van logies/ ontbijt
  • 3 x veld- zaalhuur waar jullie zelf een training of een wedstrijd op kunnen spelen. Een eventuele wedstrijd is onder voorbehoud van de beschikbaarheid van een tegenstander.

Willen jullie een andere invulling van het trainingskamp in Barcelona? Neem dan contact met ons op. Om jullie trainingskamp compleet te maken bieden wij verschillende leuke optionele activiteiten.