Sportkamp Spanje
vanaf €395
Valencia
volgende
vorige

Bestemming

Tijdens jullie hockeykamp in Valencia spelen jullie op het allereerste blauwe veld van Europa. Hier spelen vele internationale en nationale teams van top niveau. Hockeykamp Spanje regelt de vluchten, accommodaties, velden en optionele activiteiten.

In Valencia hebben wij goede connecties om jullie trainingskamp perfect te organiseren zodat jullie nergens aan hoeven te denken. Nou ja, alleen het winnen van de vriendschappelijke wedstrijd dan!

  • Persoonlijke begeleiding vanaf dag 1

  • Alle locaties door ons eigen team getest

  • Talloze leuke groepsactiviteiten mogelijk

Op Hockeykamp in Spanje

Wat is dat toch top, zo onder het genot van het heerlijke zonnetje samen met je teamgenoten trainen met in gedachten dat je daarna lekker naar het strand kunt! Om na de training je dag af te sluiten met wat tapas, sangria en misschien wel een dansje wagen in een openluchtdiscotheek. Bekijk ons aanbod van activiteiten en laat ons weten welke activiteit(en) jullie in je trainingskamp willen meenemen en maak er een hockeykamp om nooit te vergeten van!

Alles was echt goed geregeld. Vliegreis, hotel, bus van en naar luchthaven, trainingsveld, oefenwedstrijd. Ze hebben voor ons ook diverse activiteiten geregeld en geholpen met reserveringen van taxi’s en restaurantjes. Zeker een aanrader om met je team via deze meiden je trainingskamp te boeken!! Anne-Mieke Verhage - aanvoerder S.V. Tonego
Zeer nauw betrokken, klantvriendelijk, denken mee en in oplossingen, voelt als een stukje maatwerk en geen 12 in een dozijn. Peter-Marcel Nauta