Sportkamp Spanje
vanaf €350
Valencia
vanaf €375
Albir
volgende
vorige

Bestemmingen

Zowel in Valencia als Albir hebben we de mogelijkheid om binnen in een sporthal en buiten op het strand te trainen. Volleykamp Spanje helpt jullie graag bij het samenstellen van jullie ultieme trainingskamp. Wij regelen de vluchten, accommodaties, trainingsfaciliteit en optionele activiteiten.

Valencia is de sinaasappelstad met een heerlijk klimaat en een prachtig zandstrand. Albir is dé perfect locatie voor een alles-in-één trainingskamp. Je verblijft hier op een drie-sterrenresort.

 

  • Persoonlijke begeleiding vanaf dag 1

  • Alle locaties door ons eigen team getest

  • Talloze leuke groepsactiviteiten mogelijk

Op Volleybalkamp in Spanje

Met je team samen op reis, trainen en leuke activiteiten ondernemen, samen op volleybalkamp is een feest! We zullen samen met jullie een leuke invulling voor jullie trainingskamp bedenken.

Ook denken we mee met het organiseren van leuke activiteiten. Zo kunnen we voor jullie bijvoorbeeld een wijnproeverij, een bezoek aan een escaperoom of een tapastour organiseren.

“Alles was top geregeld. Het vervoer naar de trainingsaccommodatie, de begeleiding vanuit de organisatie, het hotel, noem het maar op en alles wordt geregeld. Zeker een aanrader voor als je met je team er in de winter tussenuit wilt!” Jeroen van Leuven - RKSV Schijndel
“Van 2 t/m 5 januari met Voetbalkamp Spanje in Valencia geweest. Alles was echt goed geregeld. Vliegreis, hotel, busjes van en naar luchthaven, trainingsveld, oefenwedstrijd. Ze hebben voor ons ook diverse activiteiten geregeld en geholpen met reserveringen van taxi's en restaurantjes. Zeker een aanrader om met je team via deze meiden je trainingskamp te boeken!!” Anne-Mieke Verhage - SV Tonego